Oficjalne forum Solar Wind, najlepszej polskiej ekipy w GTA Online.
Administrator
Właśnie napisałem Ci PW z pytaniem
Tak się właśnie dzieje, jeśli przenosi się temat są opcje przeniesienia.
Można skopiować temat pozostawiając ślad w źródłowym dziale i wtedy temat się dubluje.
Najlepiej jest przenosić temat bez pozostawiania śladów, a nie kopiować
Tak teraz zauważyłem, już odpisałem.
Więc tak Vordgrim zajmie się działem "O ekipie".
Myślę że mogłoby to wyglądać tak:
- Ogólne informacje (nazwa, na jakiej gramy platformie, tryb celowania, opis i co tam jeszcze można)
- Historia ekipy
- Lista graczy (Nick na forum, PSN ID, SC ID, coś w tym stylu.
Ten dział byłby zamknięty. Jedynie aktualizowałoby się listę graczy
Jak wcześniej już było, będzie ułożony regulamin dla Administratorów i Moderatorów do którego dostęp będą miały tylko te dwie grupy. Postaram się w nim opisać co i jak.
Ustawiłem reputację, każdy użytkownik może pochwalić kogoś. Administratorzy i Moderatorzy mogą dawać punkty ujemne z tym że są one traktowane jako ostrzeżenia. Karać będziemy za poważne "wykroczenia" lub za nagminne łamanie regulaminu.
Działy też będą dodawane ale to w swoim czasie.
Potrzebuje jeszcze pomocy jak na razie największe zainteresowanie wykazuje Watson. Dzięki!
Administrator
@Update
Przenosimy tematy poprzez "moderuj forum".
Przed chwilą przeprowadziłem test i przeniosłem temat z działu do działu bez pozostawiania śladu w starym wątku.
Moderator
Vordgrim napisał:
opisem ekipy będzie to samo co na gta-five w pierwszym poście naszego wątku, z tym że bardziej rozbudowane. Myślę, że robienie listy mija się z celem, każdy może sobie wiejść na sc i to sprawdzić.
Mozna zrobić dział poznajmy się gdzie każdy założy temat ze swoim nickiem i tym czym chce podzielic sie z pozostalymi graczami.
Administrator
Ja w swoim pierwszym poście wspominałem jeszcze o:
1) Zainteresowania (Motoryzacja, Filmy, Muzyka)
2) Gry PS3 (inne gry w które gracie, ligi np. w FIFA czy ustawki w GT5/6 czy BF3/BF4
3) Handel (organami hahaha)